برتری کانال فلنج تی دی اف
وجود سیستم تهویه یکی از ضروری ترین نیاز های یک محیط صنعتی است. بسیاری از صنایع با ذرات ریز و پودری مواد مختلف مانند چوب و آهن سروکار دارند. برخی نیز با بوی ناشی از مواد مختلف شیمیایی یا دود و بوی سوخت مواد در روند تولید رو به رو هستند.
همواره باید سیستمی در محیط های صنعتی پیش بینی شده باشد تا هوای آلوده را خارج کند و هوای تازه جایگزین آن شود. کانال فلنج تی دی اف یکی از همین تجهیزات است که کاربرد زیادی در محیط های صنعتی دارد.
البته تنها کاربرد این کانال ها در محیط های صنعتی، و برای تهویه محیط نیست. بلکه یکی از کاربرد های بسیار این تجهیزات در سیستم سرمایشی و گرمایشی ساختمان های مختلف مسکونی، تجاری و صنعتی است.
با ما در نگاهی به ویژگی های کانال های فلنج تی دی اف همراه باشید.
اگر به دنبال کسب اطلاعات درباره کانال فلنج تی دی سی هستید به این صفحه مراجعه کنید.
کانال فلنج تی دی اف چیست؟
TDF کوتاهشده عبارت Transverse Duct Flange است که به معنای کانالی است که به کانال گالوانیزه فلنج تبدیل شده است. در واقع کانال فلنج TDF کانالی است که از فلنج خارجی برای وصل شدن استفاده نمیکند.
فلنج رابطی است که برای وصل کردن پایدار دو بخش مختلف کانال به یکدیگر استفاده میشود. این نوع اتصال باید محکم باشد و به کاستن از لرزه در نقاط اتصال کانال به یکدیگر منجر شود.
در واقع کانال tdf نوعی کانال فلنج سر خود است. کانال فلنچ سرخود کانالی پرکاربرد در صنعت تهویه است که با ایجاد فلنج بر روی کانال ها، باعث پوشانده شدن درز های محل اتصال میشود. این کار از هدر رفتن انرژی جلوگیری میکند و هوای داخل محیط را به خوبی به بیرون انتقال میدهد. کانال تی دی اف از ورق های گالوانیزه ساخته شده که جزو مواد پرکاربرد برای انتقال هوا در صنعت تهویه، سرمایش و گرمایش است.
ساخت کانال فلنج سر خود در این نوع کانال ها دو امتیاز عمده برای تولید کنندگان آن هم به همراه داشته است. نخست اینکه هزینه ساخت کانال را پائین آورده و دیگر اینکه سرعت تولید را بالاتر برده است. این کانال ها که با جدید ترین تکنولوژی های دنیا ساخته میشوند، هزینه کمتری برای خریداران آن ها هم به همراه داشته است.
مجموعه سانا عایق مفتخر است تمامی خدمات مربوط به کانال فلکسیبل انتقال هوا را در اختیار شما قرار دهد.
مقایسه کانال فلنج تی دی اف با کانال های سنتی گالوانیزه
در مقایسه انواع کانال فلنچ TDF با کانالهای گالوانیزه قدیمی میبینیم که کانال های گالوانیزه قدیمی صدای ناهنجار و آزاردهنده ای تولید میکردند، اما سروصدای انواع کانال هواباکس TDF بسیار کمتر از نمونه های قدیمی است. همچنین بسیاری از کانال های گالوانیزه قدیمی بهصورت دستی ساخته میشدند و به همین دلیل خطا های زیادی در ساخت داشتند.
از نمونه اشکال های کانال های قدیمی، گونیا نبودن برش کناره های کانالها بود. اما کانال های tdf به شکل مکانیزه، دقیق و با ماشین های تمام اتوماتیک ساخته میشوند. البته تفاوت های دیگری هم بین این دو نوع کانال دیده میشود که در ادامه مطلب به آنها اشاره شده است.
برتری های کانال فلنج تی دی اف
کانال فلنج سرخود تی دی اف برتری های زیادی دارد:
برداشتن فلنج در اتصال کانال های TDF
یکی از برترین ویژگی های کانال هواباکس TDF، حذف بخش فلنج در اتصال بین دو کانال است. در سیستم کانال های قدیمی فلنج های آهنی یا گالوانیزه برای وصل کردن دو بخش کانال به یکدیگر مورد استفاده قرار میگرفتند. در سیستم ساخت کانال های جدید، ورق آلومینیوم به کار رفته در کانال ها، با استفاده از دستگاه های تمام اتوماتیک به فلنج تبدیل میشوند.
فلنج های گالوانیزه پیشین با صرف زمان بالا، هزینه زیاد و مصرف پیچ و مهره ساخته میشدند. محصول نهایی هم با هدررفت هوای سرد یا گرم به بازار ارائه میشد. فلنج های آهنی علاوه بر معایب گفته شده، نیاز به ضد زنگ داشتند و وزن کانال ها را هم بالا میبردند.
در کانال های جدید، ورق های دو طرف کانال با کمک دستگاه تمام اتوماتیک به فلنج سر خود تبدیل میشود. بدین ترتیب کانال فلنج تی دی اف کمترین مقدار هدررفت هوا را دارد.
برای اطلاع از کانال هوا به این صفحه مراجعه کنید.
سبک تر شدن کانال TDF
حذف فلنج از ساخت کانال های انتقال هوا به معنای برداشته شدن بار اضافه از دوش کانال های جدید است. در واقع کانال فلنج سرخود بدون قطعه ها و پیج و مهره های اضافه است و این نکته بار کانال، و در نتیجه بار ساختمان را کمتر ساخته است.
حذف پیچ و مهره از ساخت کانال TDF
ساخت کانال فلنج تی دی اف همان طور که اشاره شد، در محل فلنج ها نیازی به پیچ و مهره ندارد. همین عامل باعث شده که استفاده ار این ابزار در ساخت کانال های فلنج سر خود کمتر شود. در حالی که در فلنج های گالوانیزه باید از پیچ سر مته و در فلنج های آهنی از پرچ چکشی استفاده شود، کانال های TDF به هیچ کدام از این اتصالات نیازی ندارد.
سرعت و دقت بالا در برش کانال TDF
سرعت و دقت بالا در برش، از دیگر برتری های کانال فلنج سرخود است. دستگاه های تمام اتوماتیکی که در روند ساخت کانال فلنج تی دی اف به کار میروند، این کانال ها را با سرعت بالا، دقت بی نظیر و البته در کمترین زمان ممکن ساخته و به بازار ارائه میکنند. برش ها در ساخت کانال های فلنج تی دی اف به وسیله CNC پلاسما، و به صورت دقیق انجام میشود.
بهکارگیری کلیپس مخصوص در کانال TDF
یکی از برتری های کانال تی دی اف که سرعت نصب آن ها را در پی داشته است، استفاده از کلیپس های مخصوص در آنها است. این کلیپس ها زمان نصب را پائین میآورد.
استحکام کانال های TDF در نتیجه فرمینگ مخصوص آن ها
از دیگر برتری های کانال فلنج سر خود، نوع فرمینگ و شکل دهی ورق های ساخت کانال است که بهصورت کرکره ای یا شدولاین (Shadowline) صورت میگیرد. این حالت در ساخت ورق های آلومینیوم باعث بالاتر رفتن مقاومت ورق شده، کمترین لرزش و تغییر شکل آن را به دنبال دارد.
کوچک شدن سایز ورق گالوانیزه در ساخت کانال TDF
در ساخت کانال های طرح جدید میتوان یک تا دو سایز از اندازه ورق های گالوانیزه را کاهش داد. این ویژگی هزینه ساخت کانال ها را پائین میآورد. این مسئله هزینه سازندگان سازه ها را پائین تر میآورد.
هدر رفت کمتر مواد اولیه در ساخت کانال TDF
روش ساخت مکانیزه کانال فلنچ tdf مقدار هدررفت مواد اولیه را بسیار پائین تر از انواع سنتی آن آورده است. هدر رفت کمتر مواد تاثیر مستقیم روی قیمت تمام شده دارد. یکی از دلایل قیمت پائینتر این کانال ها نسبت به کانال های سنتی هم همین نکته است.
زیبایی ظاهری کانال های TDF
یکی دیگر از برتری های کانال فلنچ سرخود نسبت به کانال های گالوانیزه قدیمی، چهره ظاهری زیباتر آن ها است. این مسئله در کانال های اکسپوز بیشتر به چشم میآید.
آب بندی کامل کانال های TDF
نوع ساخت کانال های تی دی اف به شکلی است که روزنهای برای بیرون رفتن هوا در آن باقی نمیگذارد. این ویژگی کارایی کانال ها را در انتقال هوای کارگاه ها به بیرون کامل میکند. همچنین در زمان انتقال هوای سرد یا گرم به ساختمان، از هدر رفتن آن جلوگیری میکند.
برای هوابندی کانال فلنج tdf از نوارهای هوابندی از جنس الاستومری یا نخ نسوز استفاده میشود. عایق کاری کانال ها با این روش، از وجود هرگونه درز و روزنه ای در آن ها جلوگیری میکند.
نصب سریع و آسان کانال های TDF
یکی از نقص های سیستم کانال های گالوانیزه یا آهنی قدیمی، مدت نصب نسبتا طولانی آن ها است. نوع طراحی و تولید کانال های جدید سرعت نصب آن ها را هم بیشتر ساخته است. همه ویژگی هایی که گفته شد، باعث نصب آسان این کانال ها در ساختمان های مختلف شده است. این نکته باعث پیشرفت زودتر و بیشتر پروژه های بزرگ ساختمانی شده است.
هزینه ساخت کمتر کانال های TDF
تولید صنعتی و انبوه، در کنار بهره گیری بهینه از مواد اولیه در ساخت کانال فلنچ tdf باعث پائین آمدن هزینه ساخت این کانال ها نسبت به کانال های سنتی پیشین شده است.
کاربرد کانال های فلنج تی دی اف:
- در کانال کشی کولر ها در خانه های مسکونی.
- در کانال کشی سیستم سرمایشی و گرمایشی در سازه های بزرگ مسکونی، اداری، تجاری و صنعتی.
- در سیستم تهویه سازه های مسکونی، اداری، تجاری و صنعتی.
ویژگی های فنی ساخت کانال فلنج تی دی اف
کانال های انتقال هوا به شکل چهارگوش یا گرد ساخته میشوند. در روش ساخت کانال فلنچ سر خود، برخلاف ساخت کانال های گالوانیزه قدیمی، از دستگاه های تمام اتوماتیک استفاده میشود. ساخت کانال های فلنج تی دی اف با این دستگاه ها به روند تولید آن ها سرعت بخشیده و راندمان کاری را بالاتر برده است.
صرفه جویی در به کار بردن مواد اولیه یکی دیگر از برتری های ساخت کانال با این دستگاه ها است. البته سرعت تولید را نمیتوان در این میان از نظر دور داشت که نسبت به روش های قدیم بسیار بیشتر شده است.
یکی دیگر از برتری های فنی کانال فلنج tdf استحکام بسیار خوب، و در نتیجه دوام بالای این کانال ها است. یک نکته را در این میان نمیتوان نادیده گرفت و آن نبود روزنه های هدر رفت هوا در نتیجه نوع ساخت کانال فلنج TDF است.
نبود روزنه در کانال، هوای آلوده را بهصورت کامل از محیط خارج میکند. همچنین در صورت استفاده کانال در سیستم گرمایشی و سرمایشی، از هدر رفتن انرژی جلوگیری میکند.
در ساخت کانال هواباکس tdf نکته دیگری هم بسیار پراهمیت است. کیفیت خمکاری لبه های کانال در زمان ساخت، به گونه ای است که زبانه ها را نه بیش از اندازه باز، و نه بیش از حد بسته طراحی میکند. اندازه متناسب زبانه های فلنج در زمان نصب کانال اهمیت زیادی دارد و نصب این کانال ها را آسانتر میکند.
از دیگر ویژگی های فنی ساخت کانال فلنج tdf میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- قابلیت تولید کانال از ضخامت 0.5 تا 1.25 میلیمتر.
- حذف رنگ و ضدزنگ، بهدلیل بهره گیری از فلنج در ساخت کانال های گالوانیزه صنعتی.
- برش کاملا دقیق و استاندارد گوشه ها و گونیا بودن کنج کانال ها، به دلیل ساخته شدن با دستگاه های تمام اتوماتیک و بدون دخالت دست انسان.
- برش همه بخش های کانال بهوسیله دستگاه سی ان سی پلاسما که با دقت بالا و کمترین پرتی انجام میشود.
نگاهی به مراحل ساخت کانال فلنج تی دی اف
ساخت کانال های فلنج تی دی اف با استفاده از رول های ورق گالوانیزه صورت میگیرد. بهره بردن از رول های ورق در اندازه های بزرگ، نخستین عامل در کاستن از هزینه نهایی تولید است.
نخستین مرحله در ساخت کانال هواباکس tdf قرار دادن رول های بزرگ ورق آلومینیوم در دستگاه های رولگیر است.
- پس از آن طرح مورد نیاز به وسیله دستگاه فرمینگ بر روی ورق ها انداخته میشود.
- در مرحله بعد طرح روی ورق های فلزی با استفاده از دستگاه های برش CNC پلاسما برش زده میشود.
- پس از آن با کمک دستگاه های تمام اتوماتیک، کانال فلنج سرخود بر روی کانال ها پیاده میشود.
- برش دقیق لبه ها و گونیا بودن این برش ها که با همین دستگاه های مکانیزه صورت میگیرد، باعث میشود تا در مرحله بعد گوشه های کانال به سادگی به هم وصل شوند. این اتصال با بهره گیری از ابزاری با نام گوشه یا کرنر صورت میگیرد. در کنار کرنر ها سوراخ هایی برای اتصال پیچ قرار داده شده است تا اتصال بین دو کانال برقرار شود. جنس کرنر ها از فلز گالوانیزه است که یکپارچه شدن کانال را در پی دارد.
- برای وصل شدن وسط دهانه ها به یکدیگر، از کلیپس های مخصوص آن استفاده میشود. دو بخش مختلف کانال با کمک کلیپس به یکدیگر وصل شده، باپیچ محکم میگردد.
- در مرحله بعد با نوار های درزگیر از نوع الاستومری یا انواع دیگر درز های کانال در محل فلنج ها پوشانده میشود. به کار بردن درزگیر ها در این مرحله از ساخت، مصرف بهینه انرژی در سازه ها را به همراه دارد.
- اکنون کانال ها آماده هستند و میتوان آن ها را به مقصد نهایی بارگیری کرد.
خرید کانال فلنج تی دی اف
برای خرید کانال فلنج تی دی اف در تهران ابتدا بهتر است ویژگی های کالای مورد نظر خود را مشخص کنید. دو مورد از ویژگی های کالا شامل سایز و متراژ آن ها است. مقدار ضخامت ورق های به کار رفته در ساخت کانال فلنچ tdf هم یکی دیگر از مواردی است که باید پیش از سفارش دادن و خرید، مشخص شده باشد.
قیمت کانال فلنج تی دی اف
قیمت کانال tdf با توجه به موارد مختلفی تعیین میشود. مانند بسیاری از تجهیزات دیگر، سایز این کانال ها عامل مهمی در تعیین قیمت آن ها است. گزینه موثر دیگر در تعیین قیمت کانال tdf ضخامت ورق کانال است. البته فروشنده کانال فلنج تی دی اف در تهران هم میتواند عامل مهمی در تعیین قیمت، و فروش ارزان تر آن باشد.
سخن پایانی:
سالم سازی محیط کارگاه های صنعتی، و سرمایش و گرمایش همه محیط های مسکونی، تجاری و صنعتی نیاز به تجهیزات مختلف دارد. بهترین تجهیزات آن هایی هستند که دوام و استحکام کافی داشته باشند.
همچنین خرید آن ها هزینه کمتری به دنبال داشته باشد و بتوانند از انرژی به بهترین شکل استفاده کنند. اکنون ساخت تجهیزات کارآمدتر و بهتر در صنعت تهویه، سرمایش و گرمایش دسترسی به این هدف را عملی ساخته است.
همچنین ساخت و توزیع کانال فلنج تی دی اف در تهران این امکان را در اختیار همه شهروندان تهرانی قرار داده است که خریدی آسان، سریع و ارزان داشته باشند.
کانال فلنج TDF
کانال فلنج tdf یکی از دقیق ترین کانال های دستگاه تهویه است که با استفاده از دستگاه های مختلف تولید می شود. این دقت بالا در ساخت و تولید کانال فلنج tdf، مقاومت و کیفیت آن را تا حد زیادی افزایش می دهد.
برای ساخت کانال فلنج مورد بحث از مواد مختلفی مثل آلومینیوم، فولاد گالوانیزه و استیل استفاده می شود. هر یک از این مواد اولیه دارای ویژگی ها و مزیت های خاص خود هستند. به عنوان مثال آلومینیوم یک ماده انعطاف پذیر و سبک است.
این ماده مقاومت بالایی در برابر آسیب ها دارد و به راحتی سفارشی سازی می شود. به این ترتیب می توانید محصول دلخواه خود را متناسب با نیاز و ویژگی های مورد نظرتان سفارش دهید. برای اینکه با این کانال و اهمیت وجود آن در سیستم تهویه بیشتر آشنا شوید، در ادامه درباره وجود آن در تهویه مطبوع، نصب کانال، دلیل نیاز به تعویض آن، مواد اولیه برای ساخت کانال و مزیت تعویض و نوسازی کانال بیشتر صحبت می کنیم.
کانال فلنج TDF تهویه مطبوع
کانال فلنج tdf تهویه مطبوع یک مجرا برای تهویه و سیستم گرمایش/سرمایش است. سیستم تهویه مطبوع از طریق این کانال ها، هوا را به اتاق یا سالن وارد می کند. نصب کانال در این دستگاه اهمیت زیادی دارد ولی برخی از مصرف کنندگان آن را نادیده می گیرند.
یک کانال بر این نکته تاکید می کند که اتاق یا ساختمان شما در فصول سرد سال گرم شود و در فصول گرم سال خنک بماند. با وجود این کانال ها هوای مطبوع به هر جایی که تمایل داشته باشد، انتقال پیدا خواهد کرد. اندازه سالن یا اتاق اهمیتی ندارد؛ هر چند وقت یک بار باید سیستم کانال کشی را بررسی و تعویض کنید. سیستم کانال فلنج tdf طوری طراحی شده است که هوای مطبوع را به صورت یکسان در همه قسمت های ساختمان پخش می کند.
نصب کانال فلنج TDF
اگر نصب دستگاه به درستی صورت بگیرد، عملکرد سیستم سرمایشی و گرمایشی هم به خوبی پیش خواهد رفت. وقتی نصب کانال فلنج tdf به درستی انجام شود، هوای مطبوع به صورت یکنواخت در فضا پخش می شود.
در صورتی که از افراد حرفه ای در این زمینه کمک نگیرید، با مشکلات متعددی در زمان استفاده از آن مواجه خواهید شد. یکی از این مشکلات نشت هواست که سبب اتلاف انرژی می شود. در ادامه، دستگاه عملکرد قابل قبولی نخواهد داشت. در صورتی که این مشکلات ادامه پیدا کنند، کل سیستم تهویه یا سیستم تهویه مطبوع با اختلال مواجه می شود.
برای اینکه این مشکل برطرف شود، باید هزینه زیادی را متحمل شوید. برای اینکه نصب دستگاه به درستی انجام شود، اندازه کانال فلنج tdf را با دقت بررسی کنید. اندازه کانال باید با اندازه دستگاه تهویه مطبوع مطابقت داشته باشد. این تناسب عملکرد درست دستگاه را تضمین می کند. این مجرای درست و سالم هوای مطبوع را به خوبی در همه جا پخش می کند.
معرفی کانال فلنج سر خود
کانال فلنج سر خود یکی از اجزا و عناصر اساسی در بسیاری از دستگاه های تهویه است. دستگاه های تهویه از مهم ترین تجهیزات برای استفاده در ساختمان های اداری، مسکونی و تجاری هستند. آن ها هوای مطبوع گرم یا سرد را در طول سال در فضا پخش می کنند.
برای اینکه این دستگاه به خوبی کار کند، به مجموعه ای از اجزا و عناصر مختلف نیاز است. هر یک از این اجزا و عناصر وظیفه خاصی را انجام می دهند و وجودشان ضروری است. کانال ها از مهم ترین بخش های یک دستگاه تهویه به حساب می آیند. این کانال ها با انشعاب های متعدد هوای مطبوع را به هر سالن یا اتاقی که بخواهید می رسانند.
این کانال ها از مواد اولیه مختلف و البته مقاومی ساخته می شوند. هر یک از کانال ها با فلنج به خوبی به یکدیگر وصل شده اند. برای اینکه با کارکرد و اهمیت نگهداری از دستگاه تهویه بیشتر آشنا شوید، باید درباره کانال ها بیشتر بدانید.
در ادامه قصد داریم درباره عملکرد و ویژگی های کانال فلنج سر خود، نصب کانال در ساختمان و دستگاه تهویه، نکات مهم کانال کشی، اهمیت کانال فلنج در دستگاه و تعیین محل کانال صحبت کنیم.
عملکرد و ویژگی های کانال فلنج سر خود
همانطور که می دانید فلنج ها وظیفه وصل کردن کانال ها در دستگاه های مختلف را بر عهده را دارند. کانال های دستگاه تهویه به شکل های مختلفی طراحی و تولید می شوند. هر یک از این کانال ها باید به یکدیگر وصل شوند تا سیستم تهویه را کامل کنند.
هوای مطبوع از طریق کانال و فلنج، به ساختمان یا خانه می رسد. معمولا از کانال فلنج سر خود برای ساخت کانال های مستطیلی و مربعی مورد استفاده می شود. این کانال اندازه ای کوچک دارد و سبک وزن است. به خاطر وزن و ساختار آن جا به جا کردن این کانال بسیار راحت است.
به علاوه کارکرد آن قابل اعتماد و به راحتی تنظیم می شود. اجزای تشکیل دهنده این کانال شامل قفسه، بخش انتقال، بخش تشکیل دهنده فلنج، بخش قلاب و بخش قدرت است.